Arvostelut

The Slingin ammattitaitoon ovat luottaneet lukuisien yksityisasiakkaiden, sekä ravintoloiden lisäksi myös mm. Stadin ammattiopisto, Aivoliitto ry, Kopiosto, SKS Group, Auranmaan palloilijat, LSK minimessut, Loimaan moottoripyöräilijät ry, Inlook, Valmet Technologies.. jne.   

Asiakkaidemme arvosteluja keikoistamme: 

The Sling oli 11.8.2018 hääjuhlassamme soittamassa. Bändin kanssa yhteydenpito oli helppoa jo suunnitteluvaiheessa ja meidän toiveet otettiin ihanasti huomioon. Erityisesti ilahdutti, että olitte harjoitelleet kokonaan uuden biisin morsiamen toiveesta! Jo illan aikana vierailta saatiin useita kysymyksiä siitä, mistä oltiin noin upea bändi löydetty. Bileet oli huikeat, eikä tunnelma jättänyt ketään kylmäksi. Kiitos!

Jäätävän kova keikka viime viikonlopun häissämme! Mahtava meininki tanssilattialla heti ekasta setistä lähtien. Kiitos! <3

The Sling villitsi 40 henkilön pikkujouluporukan tanssilattialle Kappelin kellarissa 15.12. Monet kollegat kehuivat yhtyeen mukaansatempaavaa eläytymistä ja biisien sovitustaitoa. Saksofonistia ei ihan joka yhtyeestä löydy!

Plussaa erityisesti kattavasta biisivalikoimasta ja vaikutusmahdollisuudesta keikan sisältöön sekä rakenteeseen. Kiitos!

Aivan loistava bilebändi!! Teitte päivästäni myös vieraiden mielestä täydellisen!

Kiitokset oikein hienosta häämusiikista! Tosi taitava bändi ja vieraatkin näytti nauttivan päätellen tanssilattialla heiluneiden määrästä. :)

Motoristien pikkujoulumuzakit kohdillaan: sekä paritanssimahikset että varsinkin menevämmät rockit saivat kääkkistenkin polvet notkeiksi! Energinen iloinen bändi! Kiitos!

Tarjositte täydellisen setin musiikkia firmamme Suomi 100 juhliin. Ihana energia ja wau miten taitavia muusikoita, kiitos ja kumarrus

Siis niin loistava bändi!! Saivat mukaan kankeimmatkin ihmiset tanssimaan! Ja saksofonisti, jotain ällistyttävää, wau! Suosittelen bändiä suurella sydämellä

Mahtavaa menoa koko bändillä. Sai koko juhlaväen tanssilattialle!

Mahtava meininki!!🎷Sai kaikkien lanteet liikkumaan

Kiitos todella paljon lauantain vedosta! Te olitte aivan mahtavia. Juttelin ihmisten kanssa juhlan aikana ja juhlan jälkeen ja todella moni kehui teitä älyttömästi :) Varsinkin kaverit sanoivat, että heidän ei tehnyt mieli lähteä tanssilattialta ollenkaan pois! Bestman antoi vielä erikseen kehut: "monitoimimies Anton oli ihan timanttinen". Toivon, että teilläkin oli mukavaa esiintyä :) en voi muuta kuin suositella teitä ja toivottaa erittäin hyvää jatkoa jokaiselle teistä! 

Oli kyllä niin mahtava meno ja nautittiin teidän esiintymisestä kyllä  todella paljon! Todella paljon tuli kehuja teistä ja että mistä ihmeestä olin näin loistavan bändin, löytänyt. 

Oli hauska meno ja olitte tehnyt todella onnistuneen kokonaisuuden, kiitos tuhannesti!!! Nämä pikkujoulut jäivät kaikkien mieleen ja niistä onkin täällä toimistolla jo paljon tänään juteltu. Ihanaa loppuvuotta ja loistavia bileitä jatkossakin! Ilolla ja ylpeydellä voin suositella teitä!


Arvosteluja löytyy lisää Facebookistamme TÄÄLTÄ!


Luo kotisivut ilmaiseksi!